tirsdag 27. mars 2007

Vårferien nærmer seg

Secondene øvde seg med en langhelg i Rouen. Her sitter de på toget og gleder seg. Legg merke til hva slags tuber de tar med på tur=)3 kommentarer:

susannepannepøne sa...

Heisann!

Veldig morsomt å lese bloggen din. Jeg gikk i Bx fra 96 til 99. Jeg ser at norskrommet ser helt likt ut som da jeg gikk i Bayeux, ser ikke ut som en eneste bok har flyttet plass! Husker vi skrev masse i seksjonsboken da jeg gikk i seconde, tror det skal være mye tull i den fra mitt kull. Håper jeg får tid til å ta meg en tur nedover, det hadde vært veldig morsomt å se Chartier igjen. Regner med at doene er like ille og at kantinekøen like lang. Store deler av kullet mitt bor nå i Oslo, og vi møtes titt og ofte. Kos dere, og nyt for all del tiden i Bx!!

Susanne

Anonym sa...

hei! så morsom side!! det er moro å se at bayeux ikke ser ut til å ha forandret seg noe siden vi selv gikk der, i 99-02! håper dere har det bra alle sammen. det går stadig noen tanker til bx, og jentene som er der!! og, som susanne sier, tror det står mye tull fra vår tid i seksjonsboken også! uff, jeg blir flau når jeg tenker på det jeg!!
hilsen fra eline

Anonym sa...

Hei
Så koselig å se at dere fortsatt holder et lite øye med oss.
Ps!doene er fatisk under oppussing(tro det eller ei)