søndag 27. januar 2008

Flittige jenter i Bayeux


Det lille nyttårsbrevet jeg hadde tenkt til å sende, kommer nå her på bloggen. Godt nytt år til alle som er på bloggen og leser. Vi er nå i gang med en ny termin, og det jobbes flittig. "Heldagsprøveuken", dvs "Bac blanc" nærmer seg med stormskritt, og det er ikke lenge til vi reiser til Alpene på skiferie(16-23. februar). Tirsdag 29.januar kommer studentprest Bjørn Inge Holberg på besøk, og vi tenkte vi skulle få til en sammenkomst i den anledning. Andre turer denne våren blir nordisk filmfestival i Rouen 7-9.mars og vårferie i Bordeaux 11.04- 16.april. Skoleåret for jentene i "Seconde" slutter 11. juni, mens jentene i Premiere har franskeksamen 20.juni og muntlig i uken etter. Jentene i Terminale har "bac-uke" i uke 25.
Det har vært såre halser og forskjølelser i disse første ukene av januar,men håper det nå har roet seg litt. Er det noen som har spørsmål av ulik art, er det bare å ta kontakt med seksjonslederen. Hilsen Astrid Dahl

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hei,

Ingen av bildene lar seg klikke på, hadde det vært mulig å fikse linkene? På forhånd tusen takk!Hilsen Karen (Victorias mor)

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Astrid Dahl sa...

Når jeg klikker,så forstørrer bildet seg.

Anonym sa...

Bente sier/ Nei så hyggelig med nytt på Bayeux-bloggen! når det gjelder oppdateringer er nok Astrid litt forsiktig, ettersom bloggen stadig er på min mail og det er lite plass igjen til bilder og slikt. Dersom Bayeux tar all plassen vil det ikke bli plass til Lyonseksjonens blogg! Derfor har jeg bedt Astrid om å lage en ny Bayeuxblogg, noe som sikkert vil være i gang til neste år, om ikke Bxjentene kan trå til før jeg må begynne å slette på deres blogg!
Ellers hyggelig å se bilder av jentene mine i Bayeux, og veeldig hyggelig med kort fra Meribel;)Bente